Memorijalni nogometni turnir „Stjepan Hrvoić-Pepo“

0
5466

Već tradicionalo Mjesni odbor mjesta Sela kod Siska održava nogometni memorijalni turnir „Stjepan Hrvoić – Pepo“ posvećen poginulom Stjepanu Hrvoiću pripadniku 2. gbr/2.pb „Banijska oluja“ a ujedno i mještaninu toga mjesta.

Ovogodišnji turnir započeo je sv. Misom u Selima te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na grobu Stjepana Hrvoića u nazočnosti obitelji i prijatelja te suboraca pokojnog Stjepana.

Delegacija URV 2. gbr „Gromovi“ posjetila je obitelj Hrvoić te im tom prilikom uručila Knjigu sječanja na sve poginule i nestale Gromove.

Inaće Stjepan Hrvoić-Pepo bio je dragovoljac Domovinskoga rata od samih početaka 1990.g prvo u redovima kao pričuvnik MUP-a a kasnije i pripadnik Jedinice za posebne namjene MUP-a. Od 3.6.1991.g. pristupa u 2. A brigadu ZNG u 2. pb u Sisku. S postrojbom prolazi sva bojišta i sudjeluje u svim borbenim operacijam, obnašao je dužnosti zapovjednika voda a kasnije PD-ca u 2. pb. Svoj život položio je na oltar domovine 4.8.1995.g. u operaciji „Oluja“ u području Kolonija nadomak Petrinje.

Turnir je započeo u 14,00 sati a natjecale su se:

  1. Nogometna ekipa „Udruga ratnih veterana 2. gbr „Gromovi“ – Podružnica SMŽ
  2. Nogometna ekipa ŠNK „ Hajduk Sela“ – seniori
  3. Nogometna ekipa ŠNK „Hajduk Sela“ – veterani
  4. Nogometna ekipa ŠNK „Mladost Greda“

 

Nakon sportskog nadmetanja 1. Mjesto osvojila je ekipa „Udruga ratnih veterana 2. gbr „Gromovi“ – Podružnica SMŽ, 2. Mjesto osvojila je ekipa „Mladost Greda“ a treće mjesto osvojila je ekipa „ Hajduk Sela“ – seniori.

Sudac sportskog nadmetanja bio je Cerovski Miroslav

 

U

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here