Inženjerci Gromova okupili se u Rakitju

0
1307

Dopredsjednik Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi,  Zvonimir Kantolić sa svojim suradnicima Davorom Kantolićem i Stjepanom Vučilovskim pokrenuli su inicijativu okupljanja  ratni veterani inženjerije 2. gbr Gromovi.

Okupljanje ratnih veterana inženjeraca 2. gbr Gromovi i prijatelja održano je 05. srpnja 2019. godine u Rakitju u Ustanovi za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“. Ravnatelj ustanove Ervin Škacan, general u miru Josip Lucić i suradnici dali su svesrdnu potporu u organizaciji okupljanja veterana Gromova pripadnika inženjerije.

Na početku okupljanja paljenjem svijeća odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima kod spomenika u krugu vojarne „Damir vitez Martić“ u Rakitju. U  dvorani Spomen doma Tigrova održana je kratka svečana ceremonija te prigodna obraćanja. U ime organizatora nazočnima se obratio ratni zapovjednik inženjerijske  satnije umirovljeni bojnik Zvonimir Kantolić i general u miru Zdravko Andabak.

Nastavljeno je druženje u ugodnoj atmosferi ratnih veterana  inženjerije 2. gbr Gromovi i njihovih gostiju uz obnavljanje sjećanja na dane ponosa i slave.

Izvor: fotografije D. Kantolić

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here