Inicijativa za osnivanjem novih podružnica Udruge

0
999

Danas je u Zagrebu u prostorijama Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ održan preliminarni sastanak predsjednika i tajnika Udruge s članovima Udruge, nositeljima inicijative mogućeg daljnjeg osnivanja podružnica Udruge.  Kako se u dosadašnjem radu Udruge pokazalo da je osnivanje postojećih podružnica uveliko pridonijelo brojnosti , lakšem povezivanju i djelovanju  članova Udruge, predsjednik Udruge Mile Krišto podržao je ovu inicijativu i s članovima Udruge dogovorio daljnje korake. Nositelj inicijative za osnivanje podružnice za Koprivničko-križevačku županiju bit će član Tomislav Smolak, za Bjelovarsko-bilogorsku županiju član Matija Katanić te za Zagrebačku podružnicu članica Biljana Vrkašević.

Nositelji inicijative će u doglednom vremenu ostvariti što više kontakata s ratnim veteranima 2. gbr Gromovi, prvenstveno s onima koji još nisu članovi Udruge ali i s postojećim članovima, te sukladno okupljenim članovima u inicijativne odbore, krenut će se putem odluke Upravnog odbora udruge u registriranje podružnica o čemu ćete biti pravovremeno informirani.

Zagrebačka podružnica okupljala bi članove Udruge s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba, Koprivničko-križevačka s područja ove županije s mogućnošću pristupanja članova iz susjednih županija dok se ne stvore uvjeti osnivanja podružnica i u tim županijama, te Bjelovarsko-bilogorska podružnica za područje ove županije. Kako je najveći broj ratnih veterana Gromova iz Oklopne bojne s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije pozivamo iste da se u što većem broju uključe zajedno s Gromovima iz drugih postrojbi brigade u buduću Zagrebačku podružnicu.

Pozivamo ratne veterane 2. gardijske brigade „Gromovi“ s navedenih područja, a koji se do sada nisu učlanili u Udrugu, a zainteresirani su za članstvo i aktivnosti u navedenim budućim podružnicama Udruge da se jave članovima Udruge, nositeljima inicijative.

Grad Zagreb i Zagrebačka županija:

BILJANA VRKAŠEVIĆ, tel. 092/107-2607, email: biljanavrkasevic@gmail.com

Koprivničko-križevačka županija:

TOMISLAV SMOLAK, tel. 099/675-7003

Bjelovarsko-bilogorska županija:

MATIJA KATANIĆ, tel. 091/220-2514, email: katanic.matija@gmail.com

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here