In Memoriam – Nevenka Topalušić

0
957

Prošlo je godinu dana kako nas je napustila hrvatska braniteljica, pripadnica 2. gardijske brigade Gromovi Nevenka Topalušić. Prošle godine početkom prosvjeda hrvatskih branitelja ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66, Nevenka se kao 100% HRVI priključila u borbi za zaštitu dostojanstva hrvatski branitelja. Iako narušenog zdravlja stala je sa svojim suborcima u redove obrane zaštite prava hrvatski branitelja ispred resornog ministarstva. Pamtimo riječi koje je pokojna Nevenka izrekla nešto prije nego joj je pozlilo: Ovdje sam jer me ubija ova nepravda. Otišla sam u rat da bi bilo bolje mojoj djeci, no niti je bolje mojoj djeci niti je meni. Neću odavde, mogu me samo mrtvu odnijeti. Dan i noć, ako treba godinama, dok god ne umrem, tu ću biti“.

Na žalost uslijed stresa pomiješanog s njezinim teškim zdravstvenim stanjem Nevenki je pozlilo te je preminula tijekom noći 22.10.201.g.

Dragi prijatelji, hrvatski branitelji, veterani Gromova  pozivamo Vas u četvrtak 22.10.2015.g. da odamo počast i zapalimo svijeće pokojnoj Nevenki na njenom posljednjem počivalištu na grobu gradskog groblja u Vrbovcu u 17,30 sati. Nakon toga u 18,30 sati služiti će se  Sveta Misa zadušnica u crkvu Sv. Vida Mučenika u Vrbovcu (centar Vrbovca).

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here