Humanitarni koncert “Od prijatelja za prijatelje”

0
1100

SISAK/PETRINJA – Veterani izvidničke satnije, 2.gardijske brigade „Gromovi” organiziraju humanitarni koncert pod nazivom „Od prijatelja za prijatelje”. Koncert će biti održan 19.travnja s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani „Brezovica” u Sisku. Ističu kako se za ovaj koncert pripremaju već više od godinu dana.
Kako nam je istaknuo Marijan Vidović, koncert je organiziran u svrhu pomoći članovima obitelji pripadnika 2.gardijske brigade „Gromovi” koji su u teškoj financijskoj situaciji.
„Imamamo par naših pripadnika koji imaju tešku financijsku situaciju, te imamo dječicu pripadnika koji više nije s nama. Stoga smo odlučili organizirati ovaj humanitarni kocert jer smo i prije međusobno skupljali novac kako bi im pomogli”, istaknuo je Vidović.

Nino Masulin se zahvalio Sisačko moslavačkoj županiji što su im besplatno ustupili sportsku dvoranu za održavanje ovog humanitarnog koncerta. Istaknuo je kako 19.travnja očekuje punu sportsku dvoranu.
„Ovo vjerojatno neće biti prvi koncert s kojim nastojimo i dalje pomagati hrvatskim braniteljima koji su u teškoj financijskoj situaciji. Već smo dvije godine uključeni u pomaganje našim suborcima u okvirima naših mogućnosti. Ipak su to naši prijatelji s kojima smo bili u ratu i nismo se mogli oglušiti na njihove probleme”, istaknuo je Masulin.
Istaknuli su kako bi voljeli najmanje prikupiti 50 tisuća kuna koji će darivati obiteljima svojih suboraca. „Imamo super koncert i kako su jako dobri izvođači, a uz sve to novac ide u prave ruke”, istaknuli su članovi 2.gardijske brigade „Gromovi”.

Kažu kako je ovo bilo najmanje što su mogli učiniti, te vjeruju kako će se što više ljudi odazvati na ovaj humanitarni koncert. Na koncertu nastupaju Jelena Rozga, Jole, Neno Belan, Ivan Zak, te grupe E.T. i Rusway.
Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u: Caffe bar „Tale” (Sisak), Caffe bar „Default” (Sisak), Pizzeria „H20″ (Glina), Caffe bar „Croatica” (Petrinja) i Pizzeria „Lucija” (Petrinja) kao i u Turističkoj zajednici grada Petrinje. Ulaznice ćete moći kupiti i na blagajni na sam dan koncerta.

IZVOR: PORTAL 53

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here