Hrvatski branitelji, izađite na izbore 8. studenog 2015.g.

0
918

Dragi prijatelji, hrvatski branitelji.

Zbor udruga hrvatskih gardijskih brigada i Zbor udruga specijalne policije iz Domovinskoga rata pozivaju sve domoljube i hrvatske branitelje da izađu u nedjelju 8. studenog na izbore. Pozivaju se svi branitelji da iskoriste svoje demokratsko pravo  te  daju povjerenje, domoljubima i  ljudima koji cijene Domovinski rat i hrvatsku domovinu. Poziv Vam prenosimo u cijelosti:

Ponukani dugogodišnjim iskustvom odnosa politike prema hrvatskim braniteljima pozivamo sve naše suborce da izađu na izbore. Izlazak na izbore jedini je način borbe protiv nepravde kojoj smo izloženi jer bez izvršne vlasti koja će stati u obranu dostojanstva Domovinskoga rata, a samim time i hrvatskih branitelja, nećemo imati snagu  zaštiti  vrijednosti proizašle iz Domovinskog rata.

U protekle četiri godine svjedočili smo nebrojeno puta javnom omalovažavanju Domovinskog rata od strane hrvatskih političara. Sadašnji premijer i njegova Vlada Domovinski rat preimenovali su u građanski, hrvatske branitelje u učesnike ratnih zbivanja te takve formulacije pismenim putem poslali u Bruxelles. Hrvatski branitelji stigmatizirani su kao neobrazovana sirotinja od strane osobe koja je u vihoru rata pobjegla na školovanje u inozemstvo.

Međutim, ono što je najviše ponizilo hrvatske branitelje je potpuni izostanak komunikacije i ignoriranje od strane premijera i ministra Matića, dok se s druge strane preferiralo udruge poput Dokumente i Platforme 112.  Upravo zbog  izostanka komunikacije hrvatski branitelji podigli su šator ispred Ministarstva i na taj način pokušali javnosti ukazati na odnos institucija prema onim koji su se časno i dostojanstveno borili za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku.

Tijekom godine dana prosvjeda hrvatskih branitelja premijer je uporno ignorirao probleme koji su izneseni te je nastavio s niskim udarcima i vrijeđanjem branitelja. No, sada nekoliko dana prije izbora premijer odjednom počinje veličati hrvatske branitelje i Domovinski rat, vjerojatno prema preporukama američkog PR stručnjaka, pitamo se koliko će hrvatski narod koštati novorođeno domoljublje.

Zato šaljemo javni poziv svim našim suborcima da izađu na izbore i da svojim glasom utječu na stvaranje vlade koja će cijeniti Domovinski rat i hrvatske branitelje.

 

Dražimir Jukić                                                     Josip Klemm

Predsjednik Zbora udruga                                     Predsjednik Udruge specijalne

veterana hrvatskih gardijskih                                 policije iz Domovinskog rata

postrojbi

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here