Gromovi PKŽ na športskom susretu branitelja i vojnih invalida Gorskog kotara (Foto)

0
1020

U organizaciji „Goranskih risova“, Kluba 138. brigade HV-a i HVIDRA-e Gorski Kotar, proteklog su vikenda u Ravnoj Gori održani šesti Sportski susreti branitelja i vojnih invalida Gorskog kotara na kojemu su sudjelovali i članovi Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ Podružnice Karlovačke županije.

Ispred organizatora nazočne su pozdravili dopredsjednik “Goranskih risova” Tomo Vučić, predstavnik županije Zlatko Mihelec te zamjenik načelnika općine Ravne Gore Franjo Ružić koji se prisjetio Oluje, akcije kojom su otvorena vrata hrvatske slobodne budućnosti.

Naglašeno kako je ta sloboda ostavština onih koji su za nju poginuli i da je važno na njih čuvati sjećanje. Na natjecanju je sudjelovalo tristotinjak  natjecatelja koji su se okušali u malom nogometu, boćanju, povlačenju konopa i kuglanju, a dio druženja bila je i priprema lovačkog kotlića te druženje s članovima Moto kluba “Oldtimer ’95”.

Malonogometna momčad URV 2. gbr „Gromovi“ PKŽ osvojila je drugo mjesto na nogometnom turniru, dok je momčad Gromova zajedno s natjecateljima iz Udruge pripadnika 6. trd 202. PZO OS RH Karlovac osvojila prvo mjesto u povlačenju konopa.

Fotogalerija:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here