“GROMOVI” NA DOMOVNICI: Ratni veterani pripadnici 2. gardijske brigade Gromovi stigli u Bad Homburg

0
540

 

Ratni pripadnici 2.gardijske brigade “Gromovi”, legendarne “Zelene beretke”, stigli su u Bad Homburg gdje će danas, u petak, sudjelovati na svečanoj dodjeli nagrada Večernjeg lista istaknutim hrvatskim udrugama i pojedincima iz svijeta sporta, glazbe i glume u iseljeništvu.

Izaslanstvo hrvatskih branitelja pripadnika Gromova čine pukovnik u miru Ivan Krupec, Milenko Tolić, Darko Tkalec i Mate Gadža. Riječ je o hrvatskim braniteljima iza kojih je impresivan dugogodišnji ratni put od kojih su neki poput Ivana Krupeca i više puta ranjavani tijekom Domovinskog rata.

Predsjednik Udruge ratnih veterana 2.gardijske brigade pukovnik Ivan Krupec će kao dio projekta promicanja istine o Domovinskom ratu dodijeliti istaknutim hrvatskim udrugama i pojedincima u iseljeništvu ratnu monografiju 2.gardijske brigade Gromovi.

Izaslanstvo Gromova će dodijeliti i zahvalnicu Udruge ratnih veterana 2. Gardijske brigade Gromovi organizatoru Večernjakove domovnice Stipi Puđi zbog njegove podrške radu Udruge i promicanju istine o Domovinskom ratu.

Izaslanstvo Gromova u Bad Homburgu je dočekao novinar Fenix magazina i bivši pripadnik 2. gardijske brigade Gromovi i jedan od najmlađih ratnih časnika Hrvatske vojske Dario Holenda koji će s izaslanstvom udruge sudjelovati na Večernjakovoj domovnici.

Fenix-magazin/MD

https://fenix-magazin.de/gromovi-na-domovnici-ratni-veterani-pripadnici-2-gardijske-brigade-gromovi-stigli-u-bad-homburg

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here