Godišnjica prosvjeda ispred Ministarstva branitelja

0
916

Dragi prijatelji,

u utorak, 20. listopada, navršava se godina dana otkad se u Savskoj 66 zajedničkim snagama borimo za prava svih branitelja. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u ovoj hvalevrijednoj akciji. Hvala vam što smo napokon uspjeli pokazati vladajućoj eliti da branitelji ne smiju biti zaboravljeni i da još uvijek imamo snage boriti se za bolju Hrvatsku! Hvala vam što ste stajali uz Zbor kad je vaša pomoć najviše trebala! Hvala vam što i dalje ne odustajete od borbe za pravednu Hrvatsku!

Međutim, dug nas put još čeka, posebno sada kad je vrlo važno da se ujedinimo, podignemo svoj glas i pokažemo da ne odustajemo od svoje bitke! Zato vas sve molim da u utorak dođete u šator te da angažirate, pozovete, ako treba i dovučete za rukav što više ljudi u Savsku 66. Mnogobrojnim okupljanjem također ćemo iskazati zahvalnost svima vama koji ste sudjelovali u najdužem prosvjedu u povijesti Hrvatske.

Povodom godišnjice održat će se presica pa vas još jednom pozivam da svima pokažemo jedinstvo, požrtvovnost i hrabrost hrvatskih branitelja koji ne jenjavaju niti 365 dana nakon početka prosvjeda. Pozivam vas da dođete do 10 sati ujutro kako bi nas što više bilo na presici, a i kako bismo nakon toga nastavili s druženjem u šatoru.

Šator je simbol otpora hrvatskih branitelja svima koji žele uništiti našu Hrvatsku. Zato ga u utorak napunimo zajedničkim snagama i pokažimo još jednom svima da ne idemo iz Savske dok pravda ne bude zadovoljena!

Još jednom hvala vam na svemu i vidimo se u utorak!

Dražimir Jukić,

presjednik ZUV HGP-a

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here