General Šundov sastao se s predstavnicima Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi

0
1238

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov i zamjenik načelnika general-pukovnik Drago Matanović 8. prosinca 2016. u prostorima Glavnog stožera OS sastali su se s predstavnicima Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“.

Predsjednik Udruge gospodin Ivan Krupec zahvalio je načelniku i Oružanim snagama RH na potpori koju im Oružane snage pružaju prilikom obilježavanja značajnih datuma iz povijesti 2. gardijske brigade „Gromovi“ iz vremena Domovinskog rata.

General Šundov čestitao je Udruzi na zalaganju i trudu koji ulažu u promociju kako legendarne 2. gardijske brigade „Gromovi“ tako i vrijednosti proisteklih iz Domovinskog rata. Udruga ulaže velike napore u promociji monografije o brigadi čime pridonose osvješćivanju mladih generacija o vremenu i nastanka naše Domovine.

General Matanović zahvalio je Udruzi i svim njezinim članovima na svemu što rade u svrhu promicanja najveće vrijednosti proistekle iz Domovinskog rata – domoljublje, te naglasio kako svi u skladu s tim imamo obveza odgajati mlade naraštaje vojnika i budućih zapovjednika.

Na kraju sastanka izražena je želja za uspješan nastavak suradnje.

Izvor:  General_Šundov_sastao_se_s_predstavnicima_

Udruge_ratnih_veterana_2._gbr_GROMOVI_HR.htm

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here