DONACIJE ZA KNJIGU ZLATKA PINTERA, “KRVAVI TRAGOVI VELIKOSRPSKE IDEOLOGIJE NA KRAJU XX. STOLJEĆA (Drugo, izmijenjeno i dopunjeno izdanje)

1
522

Poštovani prijatelji, domoljubi i ljubitelji knjige i istine o hrvatskoj povijesti!

Knjiga “Krvavi tragovi velikosrpske ideologije na kraju XX. stoljeća” ima ukupno oko 800 stranica, a njezina tematika vezana je za krizu i raspad SFRJ, agresiju na Hrvatsku, tijek i posljedice rata (s posebnim osvrtom na propagandu, masovne zločine i stanje u zemlji agresoru – Srbiji – u poratnom razdoblju). Ona ima za cilj prije svega objasniti uzroke i korijene svega što se događalo u posljednjem desetljeću XX. stoljeća i poslužiti budućim znanstvenicima u daljnjim istraživanjima. Materijal je (u nešto kraćem, sažetijem opsegu) od 2019. godine dijelom arhivskog gradiva HMDCDR – Zagreb, što je za mene kao autora veliko priznanje.

Do sada je tekst koji sam pripremio za ovu knjigu pročitalo 7 znanstvenika – povjesničara (s titulom dr. sc.), 1 dr. sc. informatike, 1 dr. sc. demografije i 1 dr. sc. lingvistike i svi su je ocijenili kao vrijedno djelo važno za suvremenu hrvatsku povijest.

Prvo izdanje tiskano je u nakladi Fakulteta hrvatskih studija, ali u vrlo ograničenoj tiraži i nije dostupno širem krugu čitatelja, pa sam zato sam odlučio objaviti drugo, dopunjeno i prošireno izdanje, ovoga puta u nakladi moje matične udruge iz zavičaja – Zajednice protjeranih Hrvata iz Srijema, Bačke i Banata koja djeluje u Zagrebu od 28. prosinca 1991. godine.

Ovo bi drugo izdanje iz tiska trebalo izaći najdalje do lipnja ove godine, o čemu ću na vrijeme obavijestiti sve donatore, nakon čega ću na njihove adrese poslati primjerke knjige.

 

Podaci za uplatu donacija:

IBAN:

HR9323600001101373071

PRIMATELJ:

Zajednica protjeranih Hrvata iz Srijema, Bačke i Banata,

ADRESA:

Ulica grada Vukovara 235, 10000 Zagreb

SVRHA (OPIS) UPLATE:

Ime Prezime i adresa uplatitelja – Donacija za knjigu “Krvavi tragovi velikosrpske ideologije na kraju XX. stoljeća”, Zlatko Pinter

————————————————————

 Poštarina za Hrvatsku: 2 eura, dakle, treba uplatiti 32 eura za 1 primjerak knjige

U inozemstvo ne mogu slati, jer skupo je (32 eura košta poštarina – a mora se preporučeno), osim ako tko želi po toj cijeni, onda je sve skupa 62 eura. Kad knjiga izađe iz tiska, moći će se naručiti od nakladnika, ali će cijena biti 20 eura veća (50 eura + poštarina).

Napomena: Molim Vas stavite čitko ime i prezime i točnu adresu onoga koji uplaćuje, da mu mogu poslati knjigu kad izađe iz tiska i obvezno naznačite kao što stoji u gornjem tekstu: DONACIJA. Jedan primjerak knjige je 30 eura plus poštarina, za Hrvatsku je to: 32 eura; za inozemstvo 62 eura (30 eura knjiga, 14 eura poštarina i 18 eura preporučena pošiljka – jer pošta uvjetuje da se mora slati preporučeno)

 Moja adresa i kontakti:

Zlatko Pinter

  1. Zelengaj 8,

HR-10370 Dugo Selo

Mobitel: +385 98 967 92 33

Fiksni telefon: +385 1 2752076

E-mail: zlatkopinter126@gmail.com

Možete me nazvati uvijek radi dodatnih pojašnjenja – na mobilni, fiksni telefon ili se javiti preko Messengera (na Facebooku)

OD SRCA HVALA SVIMA NA POMOĆI I DONACIJAMA!

 S poštovanjem

autor knjige

Zlatko Pinter

 

 

 

 

 

 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here