Dodjela priznanja Gromovima

1
1132

Dana 07. travnja 2021. godine u Kulturnom centru u Dubravi održana je zadnja sjednica Gradske četvrti Gornja Dubrava.

Na kraju službenog dijela sjednice predsjednik Vijeća gospodin Damir Oniško dodijelio je priznanja zaslužnim Udrugama koji su se posebno iskazale u humanom radu 2020. i 2021. godine.

Tom prigodom posebno se zahvalio upravo URV 2. gbr Gromovi te je istaknuo veliku pomoć u organizaciji i provedbi podjele građevinskog materijala građanima u potrebi pogođenih potresom u veljači 2020. godine.

Gromovi su se odmah odazvali te puna tri mjeseca od jutra do mraka pomagali raspodjeli građevinskog materija i dovoza istoga građanima Markuševca, Čučerja, Gračana.

Osim Gromovima zahvalnicu su dobili i DVD Branovec, Čučerje, Dankovec, Granešinski Novaki, Granešina, JV postaja Dubrava te navijačka skupina “Bad Blue Boys” Dubrava, župni ured Caritas Čučerje.

To uistinu vrijedno i nadasve zasluženo priznanje u i me URV preuzeo je predsjednik Ivan Krupec, a uz njega je bio i Krešimir Maretić.

Ovo svakako nije izdvojen slučaj, Gromovi su uvijek tu i odmah se odazovu na svaki vid pomoći hrvatskom narodu, jer ovi Gromovi nisu kao nebeski, još su jači, još su žešći.

Ivan Krupec

 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here