Braniteljsko-Domoljubni Zbor i Memorijalni malonogometni Turnir ” Dinko Sučić”

0
1473

naslovna

U organizaciji Udruge za šport i rekreaciju hrvatskih branitelja, u subotu 15. listopada 2016. godine  na ŠRC „Sljeme“ u Kelekovoj ulici u Sesvetama, uspješno je organiziran braniteljski domoljubni zbor i Memorijalni malonogometni turnir „DINKO SUČIĆ“.

Pod visokim pokroviteljstvom Skupštine Grada Zagreba, a uz nazočnost mnoštva hrvatskih dragovoljaca, branitelja, ratnih vojnih invalida i stradalnika Domovinskog rata i športaša, domoljubnom zboru i memorijalnom turniru nazočili su mnogi gosti i uzvanici; ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić, supruga Mira i sinovi našeg prerano preminulog pripadnika Dinka Sučića, predsjednici Gradskih četvrti Grada Zagreba, većina predsjednika temeljnih udruga HVIDR-a Grada Zagreba  na čelu s predsjednikom HVIDR-a Grada Zagreba Antom Tandarom.

Pozdravne govore sudionicima turnira i gostima uputio u ime domaćina uputio je predsjednik ZU HVIDR-a grada Zagreba Ante Tandara, a prigodnim riječima obratio se i tehnički  ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Na memorijalnom  turniru su sudjelovale gardijske brigade „Tigrovi“ i  „Gromovi“, branitelji Sesveta i momčad HVIDR-a Grada Zagreba.

U prijateljskom i športskom ozračju, postignuti su slijedeći rezultati, te podijeljeni pehari i priznanja za postignute rezultate:

  1. mjesto: 2. gbr „Gromovi“
  2. mjesto: branitelji Sesveta
  3. mjesto: 1. Gbr „Tigrovi“
  4. mjesto: HVIDR-a Grada Zagreba

Najbolji strijelac: Zdravko Ivanković iz „Gromova“

Najbolji igrač: Zlatko Jelač iz „Gromova“

Najbolji golman: Miljenko Blažević iz „Tigrova“

Nagradu za fer playosvojila je momčad HVIDR-a Grada Zagreba

 

Pored predsjednika udruga, pehare i medalje pobjednicima uručili su predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved. Zajednička je svečanost u prijateljskom i domoljubnom ozračju nastavljena pod zajedničkim šatorom uz glazbu i pjesmu te ugodno braniteljsko raspoloženje.  Po završetku zajedničke svečanosti, predsjednik Zajednice udruga HVIDR-a Grada Zagreba Ante Tandara zahvalio je svim nazočnim na sudjelovanju i potpori, te najavio tradicionalno održavanje braniteljskog memorijalnog turnira, a uskoro i imenovanje Športsko rekreacijskog centra imenom hrvatskog branitelja i heroja Domovinskog rata Dinka Sučića.

Ekipu veterana 2. gbr Gromovi vodio je Božo Ćurić te je  doveo  do pobjednika turnira.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here