21. obljetnica akcije „Maslenica“

0
1051

Obavješćujemo ratne veterane 2. gardijske brigade Gromovi  da će se u subotu 8. veljače 2014. godine obilježiti 21. obljetnica obrane Novigrada i zadarskog zaleđa u akciji „Maslenica“ u kojoj je sudjelovala 2. gardijska brigada „Gromovi“. Program obilježavanja u Novigradu započinje u 11,00 sati  polaganjem vijenaca i komemoracijama na spomen obilježjima poginulim pripadnicima HRM-a i 2. gardijske brigade „Gromovi“. Nakon odavanja počasti i domjenka u Novigradu, odlazi se na polaganje vijenaca na spomen obilježje poginulim braniteljima u susjedni Paljuv.

Udruga ratnih veterana 2. gbr Gromovi organizira prijevoz autobusom od Siska preko Petrinje, Zagreba, i Karlovca do Novigrada i Paljuva. Nositelj organizacije i provedbe prijevoza je Podružnica Sisačko-moslavačke županije.

Zainteresirani za odlazak, neovisno iz koje su podružnice trebaju se javiti tajniku Udruge gosp. Branku Kolariću na mob. broj: 099/805-7231. Polazak autobusa bit će iz Siska u 5,00 sati (parkiralište ŠRC-a Sisak – bazen, ispred HVIDR-e), pravcem preko Petrinje (5,20 sati, ispred Hrvatskog doma), Zagreb – Buzin (oko 6,10 sati, autobusno stajalište pokraj benzinske postaje Tifon, prije skretanja na autocestu), Karlovac (oko 7,00 sati, autobusni kolodvor), očekivani dolazak u Novigrad je 10,30 sati. Ovisno o prijavama autobus će stajati u Velikoj Gorici i drugim mjestima, a informacije o vremenu i  stajalištima autobusa te drugim pojedinostima svatko će dobiti na navedenom broju telefona prilikom prijave. Zainteresirani za odlazak na obljetnicu akcije Maslenica“ trebaju se prijaviti najkasnije do 31. siječnja 2014. god. Zbog rezervacije autobusa zamoljavamo zainteresirane da se čim prije prijave, da ne čekaju zadnji čas. Participacija u troškovima organiziranja iznosi 50 kuna po osobi. Ratni veterani 2. gbr  s područja Sisačko-moslavačke županije navedeni iznos trebaju uplatiti kod tajnika Branka Kolarića najkasnije do 31. 1. 2014., a ostali će dobiti informaciju o plaćanju prilikom prijave.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here