Veterani Gromova na trećem memorijalnom malonogometnom turniru u Zagrebu

Veteranska malonogometna momčad URV 2. gbr Gromovi treću je godinu zaredom sudjelovala na  Trećem pozivnom memorijalnom malonogometnom turniru gardijskih brigada, HOS-a, vojne i specijalne policije u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i ŠRDHOS Zagreb. Turnir je održan u subotu 10. prosinca 2016. godine u zagrebačkoj športskoj dvorani Sutinska vrela (UBDR – Sportski klub Podsused) u čast i spomen svim poginulim braniteljima iz Domovinskog rata.

Predsjednik Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba Ivan Friščić uz pozdrave je izrazio zahvalnost braniteljima i Udrugama koji svojim odazivom i sudjelovanjem na ovom jakom turniru doprinose očuvanju sjećanja na poginule bojovnike – hrvatske branitelje.

Turnir je otvorio Ante Lažeta, predsjednik Športsko rekreacijskog društva dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba.

Iako Gromovi nisu obranili treće mjesto sa zadnjeg turnira, unatoč ozljedama pokazali su srčanost i fair play. Momčad Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ vodio je izbornik Božo Ćurić a činili su je:

1. Nenad Ludoš
  2. Krasnodar Kišur
  3. Gordan Galić
  4. Zvonimir Ivančić
  5. Branko Bešen
  6. Zdravko Drmić

Doprinos organizatoru i cjelokupnom turniru dao je svojim suđenjem i Grom, pukovnik Nenad Stražanac.

Poredak prva tri mjesta:

1. 1.HRVATSKI GARDIJSKI ZDRUG
  2. 1.GARDIJSKA BRIGADA – TIGROVI
  3. HOS GRADA ZAGREBA

Sudionici turnira, veteranske momčadi:

1. hrvatski gardijski zdrug
  2. gardijska brigada – TIGROVI