Umro je Ivan Živčić

U tuzi  i žalosti, obavješćujemo ratne veterane 2. gardijske brigade „Gromovi“, hrvatske branitelje, prijatelje i poznanike da nas je iznenadnom smrću  nakon teške i kratke bolesti napustio naš dragovoljac, hrvatski branitelj Grom, Ivan Živčić.

Pokojni Ivan, kao dragovoljac početkom agresije na našu Domovinu Hrvatsku priključio se u redove pričuvne postrojbe HV-e. A od 01. siječnja  1993. godine bio je pripadnik  2. gardijske  brigade Gromovi, satnije veze.  S 2. gbr Gromovi prošao je sva ratišta u vrijeme Domovinskog rata na kojima je postrojba djelovala. Za svoj doprinos u obrani i oslobađanju Republike Hrvatske u  Domovinskom ratu višestruko je odlikovan.

Sprovod pokojnog Ivana bit će u petak 10. kolovoza  2018. godine u 12,30 sati  na mjesnom groblju u Selima pokraj Siska.

Ožalošćenoj obitelji pokojnog Ivana,  tugujućoj rodbini i  prijateljima pokojnog   u ime Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi  izražavamo iskrenu sućut.

Ivane, počivaj u miru Božjem i neka Ti je laka hrvatska zemlja za čiju si se  slobodu borio.

bk/bk