Poziv na odavanje počasti poginulim braniteljima u akciji Una 95

Povodom 18. obljetnice vojne akcije Hrvatske vojske „Una 95“ Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“, Udruga „Crne mambe“ i uz suorganizaciju Općine Hrvatska Dubica, upriličit će u subotu 21. rujna 2013. godine u Dvoru i Hrvatskoj Dubici prigodne komemoracije u čast poginulim hrvatskim braniteljima u ovoj akciji koja se odvijala u Pounju 18. i 19. rujna 1995. godine.

Pozivamo Vas u Dvor i Hrvatsku Dubicu na komemoriranje i odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima koje će se odvijati po slijedećem programu:

10,30 sati             Polaganje vijenaca i paljenje svijeća te molitva za poginule kod                                    spomenika poginulim hrvatskim braniteljima – Dvor

11,30 sati             Polaganje vijenaca i paljenje svijeća te molitva za poginule kod                                    spomenika poginulim Gromovima – Hrvatska Dubica

12,00 sati             Sveta misa za  poginule i nestale  „Gromove“  i sve poginule                                      hrvatske branitelje  u akciji „Una 95“ – crkva Presvetog Trojstva,                                  Hrvatska  Dubica

13,30 sati             Prigodni domjenak  za sve sudionike obilježavanja – Društveni dom                            Hrvatska Dubica