Izvještajno Izborni Zbor Podružnice udruge URV. Gromovi SMŽ-e

Dana 9. rujna 2011.g. u Sisku u prostorijama Kajak-kanu kluba Odra  održan je Izvještajno-Izborni Zbor Podružnice SMŽ u nazočnosti Predsjednika Udruge ratnih veterana 2. gbr Gromovi umirovljenog brigadira Mile Krište. Predsjednik radnog predsjedništva bio je Željko Kardaš a članovi su bili Drago Matanović i Josip Gavranović.

Predsjednik Podružnice Davor Smuđ Zboru podnio je izbješće o radu u 2010.g. te prijedlogu i relizaciji programa Podružnice u 2011.g. a blagajnik Podružnice Enver Mustafović podnio je financijsko izvješće za 2010.g.  Zboru Podružnice.  Na izbornom Zboru ponovno je  izabran Davor Smuđ za  Predsjednika Podružnice Sisačko-moslavačke županije.

Za Upravni odbor Podružnice predloženi su i izabrani slijedeći članovi: Stjepan Kukurić, Branko Kolarić, Enver Mustafović i Josip Gavranović a po potrebi koptirati će se u UO Tonček Pavičić, Mile Kosić, Danijel Križanić i Ivica Matković. Nakon završetka Zbora uprilićeno je zajednička večera za sve sudionike Zbora.