Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti , Sisak 4.- 5. kolovoz 2011

Obavještavam Vas o svečanom obilježavanju Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti 4. i 5. kolovoza 2011.g. Pozivam Vas da se prijavite i za sportska natjecanja koja su u programu obilježavanja na dole navedeni mail ili voditelju sportskih ekipa S. Kukuriću na broj mobitela 099/8057-232.
Kupalište Zibel i ove je godine mjesto na kojem Grad Sisak u petak, 5. kolovoza za svoje sugrađane organizira cjelodnevnu proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 16. obljetnice vojno -redarstvene akcije Oluja. Proslava će započeti već dan ranije, u četvrtak, 4. kolovoza velikim koncertom kojeg će na Kupalištu Zibel održati trogirski slavuj, Vinko Coce. Siščani će i ove godine na Zibelu opušteno moći uživati u sportsko-zabavnom programu u sklopu kojeg je organiziran malonogometni turnir HVIDRA-e, te ribičko natjecanje Udruga proisteklih iz Domovinskog rata. U zabavnom dijelu programa nastupit će kulturno-umjetnička društva, Građansko željezničarska glazba Sisak i Sisačke mažoretkinje.
Za sve je posjetitelje proslave osigurana je bogata ugostiteljska ponuda, vojnički grah i pečene ribe.
Inače, obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja započet će dan ranije, 4. kolovoza polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na Gradskom groblju Viktorovac i kod Spomenika poginulim braniteljima na Kontrobi.
Program se odvija pod pokroviteljstvom gradonačelnika Dinka Pintarića i predsjednika Gradskog vijeća Veljka Novaka
Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Četvrtak, 4. kolovoza 2011. godine
21 sat – Kupalište Zibel – Koncert Vinko Coce